וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט טונה עם פארפאלה ולימון כבוש

מתכון של "אסם"

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 6-7 מנות:
  • 1 חבילת פסטה פארפאלה- אסם פרפקטו
  • 2 קופסאות טונה מסוננת מנוזלים ומפוררת ( קופסא במשקל 280 גרם לאחר סינון)
  • 1 צרור בצל ירוק קצוץ
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
  • 4 לימונים כבושים חתוכים לרצועות ללא חרצנים
  • 4 פלפלים אדומים כבושים (גמבה) חתוכים לרצועות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 –1 כפות מיונס- אסם
  • לעיטור:
  • שקדים גרוסים או עלי בזיליקום קצוצים.

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפארפאלה לפי הוראות היצרן המופיעות על גבי האריזה ומניחים בקערה רחבה.
  • 2. מוסיפים את הטונה המפוררת ואת הבצל הירוק אל קערת הפארפאלה, מוסיפים את רצועות המלפפונים, הלימונים הכבושים והפלפלים הכבושים (גמבות). מערבבים ומוסיפים מלח, פלפל ומיונס. מעבירים לקערת הגשה נאה ומעטרים בשקדים גרוסים או בזיליקום קצוץ.
  • ספגטיני ברוטב עגבניות ופטריות אקזוטי

  • שוקי עוף חריף מתוק על נודלס

  • ניוקי וברוקולי מוקרמים

  • סלט עוף בדואט

  • פסטה ברוטב ברוקולי

  • פסטה פומודורו

  • רוטב העגבניות של מרסלה

  • פסטה קישואים ולימון עם קראמבל

  • סלט פסטה וברוקולי

  • רביולי קראנץ'

  • ספגטי אביבי

  • נודי- ניוקי ריקוטה ותרד

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

  • פפרדלה ברוטב שמנת פטריות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully