וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונכיות ג'ינג'ר וקוקוס

מתכון של "אסם" לקונכיות ג'ינג'ר וקוקוס

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 20-18 יחידות:
  • 1 חבילת בצק עלים מרודד (של 400 גרם)
  • 1 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת להקצפה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל אסם
  • 1 כף פתיתי קוקוס
  • 4 –3 כפות קרם קוקוס
  • 1-1/2 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ
  • 20-18 קונוסי מתכת
  • לקישוט:
  • פתיתי קוסקוס
  • ג'ינג'ר מסוכר
  • מקלות קינמון

אופן ההכנה

  • 1. פותחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים לרצועות ברוחב 2-1.5 ס"מ, נוטלים רצועה ומלפפים על קונוס מתכת משומן היטב, מניחים על תבנית אפייה משומנת ומרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני- גבוה ( 180-190 מעלות ) 10-8 דקות.
  • 2. מקציפים במערבל חשמלי את השמנת המתוקה, האינסטנט וניל, והחלב עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פתיתי הקוקוס, קרם הקוקוס והג'ינג'ר ומבליעים בקצפת.
  • 3. ממלאים בכף או בשקית זילוף את קונכיות הבצק האפויות בקצפת המוכנה ומאחסנים במקרר.
  • ספגטיני ברוטב עגבניות ופטריות אקזוטי

  • שוקי עוף חריף מתוק על נודלס

  • ניוקי וברוקולי מוקרמים

  • סלט עוף בדואט

  • בורקס תרד טורקי

  • עוגיות שקדים ודבש

  • לחמניות בשר מרוקאיות

  • קיש אפונה ותרד

  • לחמניות קרואסון

  • פילו במילוי עוף ועשבי תיבול

  • שבלולי קינמון

  • שטרודל גבינה וינאי

  • עוגת שמרים שוקולד

  • צ'יזי רייס, או אורז מוקרם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully