קונכיות ג'ינג'ר וקוקוס
מתכון של "אסם" לקונכיות ג'ינג'ר וקוקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 20-18 יחידות:
- 1 חבילת בצק עלים מרודד (של 400 גרם)
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת להקצפה
- 1 אינסטנט פודינג וניל אסם
- 1 כף פתיתי קוקוס
- 4 3 כפות קרם קוקוס
- 1-1/2 כף ג'ינג'ר מסוכר קצוץ
- 20-18 קונוסי מתכת
- לקישוט:
- פתיתי קוסקוס
- ג'ינג'ר מסוכר
- מקלות קינמון
אופן ההכנה
- 1. פותחים את הבצק על משטח מקומח וחותכים לרצועות ברוחב 2-1.5 ס"מ, נוטלים רצועה ומלפפים על קונוס מתכת משומן היטב, מניחים על תבנית אפייה משומנת ומרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני- גבוה ( 180-190 מעלות ) 10-8 דקות.
- 2. מקציפים במערבל חשמלי את השמנת המתוקה, האינסטנט וניל, והחלב עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את פתיתי הקוקוס, קרם הקוקוס והג'ינג'ר ומבליעים בקצפת.
- 3. ממלאים בכף או בשקית זילוף את קונכיות הבצק האפויות בקצפת המוכנה ומאחסנים במקרר.