- 1. מחממים היטב מחבת גדולה וכבדה.
-
-
- 2. מזהיבים את השוקיים מכל הצדדים (אם השארתם את העור אין צורך לשמן את המחבת).
-
- 3. מוציאים את השוקיים מהמחבת וממיסים את החמאה.
-
- 4. ממטגנים את חזה האווז מספר דקות ומוסיפים את הגזר.
-
- 5. מטגנים מספר דקות, מוסיפים את הכרשה וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
-
- 6. מחזירים למחבת את השוקיים ויוצקים את השמפניה.
-
- 7. מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את הלהבה.
-
- 8. מבשלים מכוסה כשעה, מוסיפים האפונה הירוקה והשמנת וממשיכים לבשל עוד רבע שעה.
-
- 9. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור.