- 1. מרתיחים 4 ליטר מים עם כף מלח. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות.
-
- 2. מבשלים 4-5 דקות ובוחשים מפעם לפעם.
-
- 3. מסננים ושוטפים. משאירים במסננת עד שכל המים נטפו. מעבירים לכלי.
-
- 4. בסיר אחר (קטן) שמים ½ כוס שמן + ½ כוס סוכר. בוחשים עד שהתערובת מעלה קצף ומיד שופכים על האטריות. בוחשים היטב.
-
- 5. מוסיפים 2 ביצים + ½ 1 כפיות מלח + ¾ כפית פלפל לבן + 4 כפות סוכר. בוחשים היטב.
-
- 6. מעבירים לתבנית 22-24 או למלבן אינגליש-קייק שרופדו בנייר פרגמנט מבעוד מועד. מכסים בנייר כסף.
-
- 7. שמים בתנור בחום של 180-200 מעלות, ואופים כשעה ורבע.