פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עופיונים במילוי אגסים ודבש על ריזוטו פירות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף שלם (Artoday)
      עוף שלם (Artoday)

      מצרכים

      • 4 עופיונים
      • 1/4 כוס שמן מתובל (פפריקה מתוקה,קארי)
      • למילוי
      • 2 אגסים מקולפים
      • 1/2 ליטר יין לבן
      • 1/4 כוס סוכר חום
      • 2 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
      • 1 מקל קינמון
      • 3 מסמרים ציפורן
      • 60 גר מחמאה
      • 2 כפות סוכר
      • לריזוטו
      • 1/3 כוס שמן זית
      • 1 כוס אורז עגול ארבוריו
      • 3 תאנים מיובשים
      • 3 משמשים מיובשים
      • 20 גר צימוקים בהירים
      • 1 חתיכת פפאיה מיובשת
      • 2 כפיות ג'ינג'ר מסוכר
      • 1 כוס יין לבן
      • 2 כוסות ציר ירקות או ציר עוף
      • מלח
      • פלפל לבן
      • 30 גר מחמאה
      • עלי נענע

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את האגסים ביין לבן,סוכר חום ותבלינים כ 10 דקות.
      • 2. לאחר מכן ,חותכים לרבעים ,מנקים אותם מהגרעינים, מקפיצים קלות עם מחמאה וסוכר.
      • 3. ממלאים את העופיונים ומברישים אותם עם השמן מתובל
      • 4. אופים בחום גבוהה מאד כ 20 דקות.
      • 5. מכינים את הריזוטו: חותכים את כל הפירות יבשים קוביות קטנות ומהשרים ביין לבן כ1/2 שעה.
      • 6. מסננים את הפירות ושומרים את היין.
      • 7. מחממים את השמן ומטגנים קלות את הפירות יבשים.
      • 8. מוסיפים את האורז ומטגנים יחד,תוך כדי ערבוב.
      • 9. שופכים את היין ומבשלים עד שהיין נספג באורז.
      • 10. שופכים את הנוזל חם בכמות קטנה ,מחכים שהנוזל ייספג באורז וחוזרים שוב לאותה פעולה
      • 11. מתבלים עם מלח,פלפל ונענע.בסוף מוסיפים את המחמאה .

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -