- 1. מבשלים את האגסים ביין לבן,סוכר חום ותבלינים כ 10 דקות.
-
- 2. לאחר מכן ,חותכים לרבעים ,מנקים אותם מהגרעינים, מקפיצים קלות עם מחמאה וסוכר.
-
- 3. ממלאים את העופיונים ומברישים אותם עם השמן מתובל
-
- 4. אופים בחום גבוהה מאד כ 20 דקות.
-
- 5. מכינים את הריזוטו: חותכים את כל הפירות יבשים קוביות קטנות ומהשרים ביין לבן כ1/2 שעה.
-
- 6. מסננים את הפירות ושומרים את היין.
-
- 7. מחממים את השמן ומטגנים קלות את הפירות יבשים.
-
- 8. מוסיפים את האורז ומטגנים יחד,תוך כדי ערבוב.
-
- 9. שופכים את היין ומבשלים עד שהיין נספג באורז.
-
- 10. שופכים את הנוזל חם בכמות קטנה ,מחכים שהנוזל ייספג באורז וחוזרים שוב לאותה פעולה
-
- 11. מתבלים עם מלח,פלפל ונענע.בסוף מוסיפים את המחמאה .