וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אבוקדו ועגבניות עם גבינת מוצרלה וזיתים

מתכון של אלינוער רבין עבור "חוות הבופלו"

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אבוקדו ומוצרלה של אלינוער רבין עבור חוות הבופלו.
סלט אבוקדו ומוצרלה של אלינוער רבין עבור חוות הבופלו

מצרכים למתכון

  • 2 אבוקדו
  • מיץ מחצי לימון
  • 200 גרם גבינת מוצרלה של "חוות הבופלו"
  • 150 גרם עגבניות שרי
  • 100 גרם זיתים מגולענים
  • עלי בזיליקום או אורגנו
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • לרוטב:
  • 3 כפות חומץ לבן
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס

אופן ההכנה

  • 1. קולפים וחוצים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין. פורסים את חצאי האבוקדו. מניחים בצלחת ומזליפים מיץ לימון, כדי שלא ישחיר.
  • 2. חותכים את כדורי המוצרלה לקוביות ומוסיפים לאבוקדו.
  • חוצים את העגבניות ומפזרים על הסלט. מוסיפים את הזיתים.
  • 3. קורעים את עלי הבזיליקום או האורגנו ומפזרים על הסלט, מפזרים גם את הצנוברים. בצנצנת קטנה מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully