אורז לבן - אחד אחד
מחפשים את המתכון שיסביר אחת ולתמיד איך מכינים אורז שייצא אחד אחד, ולא עיסתי או דביק מדי? אתם יכולים להפסיק לחפש.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות אורז
- 3 כוסות מים רותחים (כוס וחצי מים על כל כוס אורז)
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית גדושה של אבקת מרק עוף
- שמן לטיגון (אפשר גם שמן זית, לפי הטעם)
אופן ההכנה
- 1. שוטפים טוב את האורז במים.
- 2. מטגנים בסיר את האורז כדקה.
- 3. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.
- 4. מתבלים.
- 5. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר למשך 15 דקות.
- 6. משאירים את הסיר סגור כ-10 דקות נוספות.
- 7. מגישים את האורז חם.