פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט ירוקים בגרנולה ותפוזים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט ירוקים בגרנולה ותפוזים ( דנה שיין ) (מערכת וואלה! NEWS)
      סלט ירוקים בגרנולה ותפוזים ( דנה שיין ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 200 גרם שעועית ירוקה טרייה
      • 200 גרם שעועית פחוסה מנוקה וחתוכה לפיסות באורך 3 ס"מ
      • ראש ברוקולי טרי מחולק לפרחים
      • ספל אחד אפונה (מומלץ טרייה אבל גם קפואה זה בסדר)
      • ספל אחד פול ירוק (כנ"ל)
      • תפוז מחולק לפלחים ללא הקרום הלבן והגרעינים
      • 1/4 כוס שמן זית
      • מיץ מחצי תפוז
      • כפית חומץ בלסמי
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס
      • ספל אחד גרנולה ביתית לא ממותקת (מתכון בצד שמאל)

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח.
      • 2. חולטים את הירקות במים המומלחים (קודם השעועית הפחוסה, אח"כ הירוקה, אח"כ האפונה ולבסוף, הברוקולי) במשך 5 – 3 דקות בלבד.
      • 3. מוציאים את הירקות מהמים הרותחים ומעבירים לקערה גדולה עם קרח בכדי לעצור את הבישול.
      • 4. מערבבים בקערה שמן זית, מיץ תפוזים, בלסמי, מלח ופלפל. מוסיפים את הירוקים, את פלחי התפוז והגרנולה ומערבבים בעדינות.
      • 5. מגישים בטמפרטורת החדר.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -