טלה בתמרינדי עם בטטה

המתכון באדיבות חברת "אפקטבעי".

מתכון מאת: אבי פטל, מערכת וואלה!
צלעות. Artoday
צלעות

מצרכים

  • 8 יח' צלעות טלה (טרי)
  • 1/4 כוס תרכיז טבעי "תמרינדי" (מומלץ חמוץ מתוק של חברת "אפקטבעי")
  • 3 יח' בטטה
  • 2 בצלים
  • טימין
  • שמן זית
  • 4 שיני שום
  • 50 גר' מחמאה
  • פלפל שחור גרוס
  • אגוז מוסקט
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הצלעות ב 1/4 כוס תמרינדי, מעט פלפל שחור גרוס (לילה במקרר).
  • 2. מבשלים את הבטטה לאחר קילוף עם ½ כפית מלח וטימין (כ15-20 דק').
  • 3. קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית.
  • 4. מכינים פירה בטטה עם חומרי טעם ו 4 שיני שום, מעט אגוז מוסקט 50 גר' חמאה, מלח, פלפל ומעט מהנוזל שהבטטה בושלה בה.
  • 5.מכינים את הצלעות על האש כ-3-4 דק' כל צד (לא יותר).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully