פאי פראסה ופטריות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- בצק עלים
- 2 יח' פראסה חתוכות לטבעות בעובי כחצי סנטימטר
- 2 חבילות פטריות טריות חתוכות לפרוסות
- שמן זית
- אבקת מרק פטריות
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1.מרדדים מעט את הבצק מעבירים לתבנית אפיה בקוטר 26 ס"מ מחוררים את הבצקעם מזלג ואופים בחום גבוה עד להזהבה.
- 2. במחבת עמוקה מחממים שמן זית ומטגנים את הפראסה עד לשקיפות מוסיפים את הפטריות מטבלים ומטגנים כ5-10 דקות נוספות.
- 3. משטחים את התערות על הבצק האפוי.
- 4.מהבצק הנותר חותכים רצועות ומסדרים על גבי הפאי בשתי וערב.
- 5. אופים בתנור בחום גבוה עד להזהבה.