וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי פראסה ופטריות

מתכון מאת: דקלה,diklas0@walla.com

פטריות. ShutterStock
פטריות

מצרכים למתכון

  • בצק עלים
  • 2 יח' פראסה חתוכות לטבעות בעובי כחצי סנטימטר
  • 2 חבילות פטריות טריות חתוכות לפרוסות
  • שמן זית
  • אבקת מרק פטריות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1.מרדדים מעט את הבצק מעבירים לתבנית אפיה בקוטר 26 ס"מ מחוררים את הבצקעם מזלג ואופים בחום גבוה עד להזהבה.
  • 2. במחבת עמוקה מחממים שמן זית ומטגנים את הפראסה עד לשקיפות מוסיפים את הפטריות מטבלים ומטגנים כ5-10 דקות נוספות.
  • 3. משטחים את התערות על הבצק האפוי.
  • 4.מהבצק הנותר חותכים רצועות ומסדרים על גבי הפאי בשתי וערב.
  • 5. אופים בתנור בחום גבוה עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully