וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריטטה

האיטלקים יודעים לעשות כל דבר כמו שצריך, והדבר נכון לא פחות כשמדובר בארוחת בוקר. עפרית חצקלביץ' עם מתכון נהדר לפריטטה איטלקית מפנקת, שתעשה לכם את השבת.

מתכון מאת: עפרית חצקלביץ', מערכת וואלה

פריטטה לכתבת בראנץ. מערכת וואלה!
פריטטה לכתבת בראנץ

מצרכים למתכון

  • ביצה לכל סועד
  • 100 גר' גבינת סנט מור חתוכה לקוביות
  • 1 כרישה פרוסה לעיגולים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הביצים הכרישה והתבלינים, מעבירים את הבלילה למחבת לוהטת משומנת בשכבה דקה של שמן זית (ניתן לשפוך מעט שמן ולמרוח אותו על המחבת עם נייר סופג).
  • 2. ממתינים עד שהחלק התחתון של החביתה מושחם, מפזרים גבינה ומכניסים לתנור עד שהחלק העליון של הפריטטה משחים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully