פתיתים מעורבים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת פתיתים של אוסם
- בצל בינוני/קצוץ
- שני עגבניות בינוניות
- קופסאת תירס
- פלפל שחור
- מלח
- שמן סויה
- טימין קצוץ
- מים רותחים
אופן ההכנה
- 1. שמים שלוש כפות שמן ומחממים בסיר רחב
- לאחר שהשמן חם מכניסים את הבצל הקצוץ ואת העגבניות והתירס ומטגנים כשלוש דקות.
- 2. מוסיפים פלפל ומלח קמצוץ מכל אחד וחצי כפית טימין מערבבים עוד שתי דקות בערך.
- 3. מוסיפים את הפתיתים לסיר מערבבים עם כל החומרים ומבשלים עוד שלוש דקות, מוסיפים מים רותחים עד שהמים עוברים את גובה הפתיתים בשני ס"מ בערך, ומנמיכים את האש לאחר שרואים שהפתיתים מבעבעים מבשלים כ 7-8 דקות עם מכסה על הסיר. מגישים.