- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
-
- 2. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ופורסים דק מאוד לאורך- אפשר במנדולינה, בלהב הפריסה של מעבד מזון, או בסכין חדה. מסדרים את הפרוסות בתבנית- אפשר לערום סתם כך או לסדר שכבות יפות לסירוגין.
-
- 3. מערבבים את הטחינה והביצים ומוסיפים מים לפי הצורך. הטחינה צריכה להיות דלילה. יוצקים מעל הפרוסות שבתבנית באופן אחיד- רצוי לכסות את כל הפרוסות. אם צריך, לוחצים עליהן מעט בעזרת האצבעות. לא נורא אם כמה פרוסות נשארו בחוץ.
-
- 4. אופים כשעה, או עד שהמאפה שחום, ומזלג המוחדר למרכזו נכנס בקלות.