וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בובע - מאפה שמרים ותפוחי אדמה

מתכון של משה בוטנסקי מפורום האוכל של וואלה! מבוסס על מתכון של שמוליק כהן מספרו "הבישול היהודי".

מתכון מאת: מערכת וואלה!

תפוחי אדמה. Artoday
תפוחי אדמה

מצרכים למתכון

  • 40 גר' שמרים טריים
  • 1/3 כוס חלב/מים פושרים
  • 1 כפית סוכר
  • 3 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 7 תפוחי אדמה
  • 1 בצל גדול מגורר וסחוט
  • מלח, פלפל
  • 1 בצל גדול פרוס דק לטבעות
  • 2 תבניות כיכר מאורכות, משומנות היטב

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים שמרים במים ובסוכר.
  • 2. מערבבים עם הקמח והביצים ומתפיחים שעה עד להכפלה.
  • 3. מגררים תפוחי אדמה וסוחטים. מוסיפים לבצק עם הבצל המגורר מלח ופלפל ולשים.
  • 4. מחממים תנור לחום בינוני גבוה - 190 מעלות.
  • 5. שמים בתבנית המשומנת טבעות בצל, ומעל את הבצק. אופים עד שמשחים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully