וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דלעת וטופו

מתכון מאת: האתר לצמחונות הישראלי,info@anonymous.org.il

דלעת. ShutterStock
דלעת

מצרכים למתכון

  • 400 גרם דלעת
  • 3 גזרים
  • 1 בצל
  • כף שמן
  • ½ 4 כוסות מים
  • 150 גרם טופו
  • כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הדלעת, הגזרים והבצל לחתיכות גסות, ומאדים אותם בסיר עם כף שמן במשך 5 דקות.
  • 2. מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים עוד 10 דקות.
  • 3. מערבלים את הירקות והמים בבלנדר או במעבד מזון ומחזירים לסיר.
  • 4. מערבלים גם 150 גרם טופו בתוספת חצי כוס מים, עד לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים למרק ובוחשים.
  • 5. מתבלים את המרק בכמון, באגוז מוסקט ובמלח ובפלפל לפי הטעם. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully