מרק דלעת וטופו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גרם דלעת
- 3 גזרים
- 1 בצל
- כף שמן
- ½ 4 כוסות מים
- 150 גרם טופו
- כפית כמון
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הדלעת, הגזרים והבצל לחתיכות גסות, ומאדים אותם בסיר עם כף שמן במשך 5 דקות.
- 2. מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים עוד 10 דקות.
- 3. מערבלים את הירקות והמים בבלנדר או במעבד מזון ומחזירים לסיר.
- 4. מערבלים גם 150 גרם טופו בתוספת חצי כוס מים, עד לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים למרק ובוחשים.
- 5. מתבלים את המרק בכמון, באגוז מוסקט ובמלח ובפלפל לפי הטעם. מגישים חם.