ממרח בוטנים ושומשום
המתכון מאת האתר לצמחונות הישראלי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי כוס טחינה גולמית
- חצי כוס חמאת בוטנים
- חצי כוס מים
- 2 כפות מולסה, סילאן או סירופ מייפל
- 5 כפות רוטב סויה
- 2 שיני שום כתושות
- כפית קארי
- כפית כמון
- קורט פפריקה חריפה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה קטנה את הטחינה, את חמאת הבוטנים ואת המים עד לקבלת מרקם אחיד.
- 2. מוסיפים את יתר החומרים והתבלינים ומערבבים.
- 3. לקבלת מטבל (ניתן להגיש עם קרקרים, או אם ירקות טריים או מאודים) - יש הוסיף עוד חצי כוס מים.