ממרח בוטנים ושומשום
המתכון מאת האתר לצמחונות הישראלי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי כוס טחינה גולמית
 - חצי כוס חמאת בוטנים
 - חצי כוס מים
 - 2 כפות מולסה, סילאן או סירופ מייפל
 - 5 כפות רוטב סויה
 - 2 שיני שום כתושות
 - כפית קארי
 - כפית כמון
 - קורט פפריקה חריפה
 
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה קטנה את הטחינה, את חמאת הבוטנים ואת המים עד לקבלת מרקם אחיד.
 - 2. מוסיפים את יתר החומרים והתבלינים ומערבבים.
 - 3. לקבלת מטבל (ניתן להגיש עם קרקרים, או אם ירקות טריים או מאודים) - יש הוסיף עוד חצי כוס מים.
 
