וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עדשים ירוקות בג'ינג'ר ובתפוזים

מתכון מאת: האתר לצמחונות הישראלי,info@anonymous.org.il

עדשים. ShutterStock
עדשים

מצרכים למתכון

  • כוס וחצי עדשים ירוקות שרויים במים כ-3 שעות
  • 4 שיני שום
  • 3 כוסות מים
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 כפות שמן זית
  • תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מסננים את העדשים, כותשים את השום ומעבירים את כל החומרים, מלבד השמן, לסיר.
  • 2. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  • 3. מכבים את האש ומוסיפים את השמן.
  • 4. מגישים חם
  • הערות:
  • לקבלת מרקם סמיך יותר ניתן לטחון חלק מן המרק.
  • לקבלת טעם חריף יותר ניתן להוסיף את הג'ינג'ר ו/ או השום רק בסוף הבישול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully