- 1. קולפים את התפוזים.
-
- 2. משרים את הקליפות בקערה עם מים קרים למשך מס' ימים, כדי שהמרירות תצא.
-
- 3. יש להחליף את המים מידי פעם.
-
- 4. מרתיחים את הקליפות ומשהים שוב במים קרים כך כ-4 פעמים.
-
- 5. מייבשים את הקליפות.
-
- 6. חותכים את הקליפות לרצועות דקות, שוקלים אותן, המשקל צריך להיות בערך קילו פחות או יותר.
-
- 7. שמים את הקליפות בסיר, שופכים עליהן קילו סוכר ומשהים את הסיר במקרר לכמה שעות.
-
- 8. מוסיפים לקליפות את הנוזלים ומבשלים.
-
- 9. כשהמים רותחים, מקטינים את האש ומבשלים תוך בחישה מפעם לפעם עם כף עץ, כשעה.
-
- 10. מסננים מהנוזלים ומייבשים על ניר אפיה.
-
- 11. כשהקליפות יבשות מחזירים לנוזלים לשכבה נוספת,כך עד שהקליפות מצופות בכל הנוזלים.
-
- 12. פורסים את הקליפות בשכבה אחת על נייר האפייה ומצננים.
-
- 13. משאירים את הקליפות להתייבשות למס' ימים.
-
- 14. כאשר הקליפות קרות שמים אותן בכלי זכוכית סגור ומאחסנים במקרר.
-
-
- *ניתן לשמור בהקפאה.
-
- *ניתן לצפות בשוקולד חלב,לבן או מריר.