וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה חגיגית

מחפשים עוגה מיוחדת ליום מיוחד? למה שלא תנסו לאפות עוגת גבינה עם קרם מוקצף, עם טעמי וניל, שמשתדכים בצורה מושלמת לטעמי הגבינה?

מתכון מאת: נטלי כהן,sisicohen@walla.co.il

עוגת גבינה. Artoday
עוגת גבינה

מצרכים למתכון

  • 2 גביעי גבינה % 5 שומן (500 גרם)
  • 1 גביע גבינה % 1/2 שומן (250 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 5 ביצים
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר + 2 כפות סוכר
  • 1 גביע יוגורט % 1/2 1 שומן
  • לעוגה חגיגית יותר: אופים בתבנית עגולה קפיצית לפי אותן הוראות ומצפים בקרם מוקצף שעשוי מ:
  • 1 מיכל שמנת להקצפה
  • 1/2 כוס חלב % 1 שמן
  • 1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • 2. מקציפים חלבונים עם 2 כפות סוכר.
  • 3. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם הסוכר, היוגורט והגבינות. מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות יחד את שתי התערובות.
  • 4. יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת בתרסיס שמן ואופים עד שהעוגה מזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.
  • 5. מגישים אחרי שהעוגה התקררה היטב במקרר מספר שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully