- 1. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. כשמוכן, מסננים מהמים.
-
- 2. מכינים את הירקות: קולפים את הגזר וחותכים לקוביות. מנקים את הפלפלים וחותכים לחצאים ואז לרצועות. מנקים את הכרוב וחותכים לרצועות.
-
- 3. בווק או במחבת גדולה מחממים את השמן. מוסיפים את הגזר ומטגנים דקה. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים דקה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
-
- 4. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים. מטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
-
- 5. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, סוכר חום, רוטב סויה ושמן שומשום. מערבבים.מוסיפים את הנודלס המוכנות והמסוננות ומערבבים. מבשלים יחד עוד 2 דקות. מגישים מיד. אפשר לקשט בבצל ירוק קצוץ.