וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוקפץ עם ירקות וטופו

טעים, מהיר ומשביע.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

מוקפץ עם ירקות וטופו ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה!
מוקפץ עם ירקות וטופו ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 200 גרם נודלס מכל סוג האהוב עליכם
  • 1 כף שמן רגיל
  • 1 גזר
  • 2 פלפלים (רצוי אדומים, אבל אפשר בכל צבע)
  • 1/2 כרוב לבן בינוני
  • קוביית טופו במשקל כ-300 גרם
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 כפיות ג'ינג'ר כתוש
  • (הערה: אפשר להשתמש בקוביות קפואות של שום וג'ינג'ר)
  • 1 כפית סוכר חום בהיר או כהה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • אופציונלי: 2 בצלים ירוקים קצוצים, לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן. כשמוכן, מסננים מהמים.
  • 2. מכינים את הירקות: קולפים את הגזר וחותכים לקוביות. מנקים את הפלפלים וחותכים לחצאים ואז לרצועות. מנקים את הכרוב וחותכים לרצועות.
  • 3. בווק או במחבת גדולה מחממים את השמן. מוסיפים את הגזר ומטגנים דקה. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים דקה. מוסיפים את הכרוב ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
  • 4. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים. מטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
  • 5. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, סוכר חום, רוטב סויה ושמן שומשום. מערבבים.מוסיפים את הנודלס המוכנות והמסוננות ומערבבים. מבשלים יחד עוד 2 דקות. מגישים מיד. אפשר לקשט בבצל ירוק קצוץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully