וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז שוקולד קפה

מתכון מאת: טל,taly15071992@walla.co.il

פולי קפה. ShutterStock
פולי קפה

מצרכים למתכון

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם חמאה לא מלוחה!
  • 1 כפית נס קפה (כפית שטוחה)
  • 3 ביצים
  • 250 גרם סוכר (עדיף חום)
  • 100 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקלד בסיר כפול ומוסיפים לו את החמאה והנס קפה.
  • 2. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-2-3 דקות.
  • 3. מערבבים את השוקולד עם הביצים והסוכר.
  • 4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ביחד עם השוקולד ושאר החומרים.
  • 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה (כדאי מסוג טוב).
  • 6. מכניסים לתנור כ-30-35 דקות ב-150 מעלות בחום בינוני.
  • 7. מוציאים ומקררים כ-5-10 דקות אחרי שמתקרר חותכים לריבועים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully