בראוניז שוקולד קפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 350 גרם שוקולד מריר
- 250 גרם חמאה לא מלוחה!
- 1 כפית נס קפה (כפית שטוחה)
- 3 ביצים
- 250 גרם סוכר (עדיף חום)
- 100 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקלד בסיר כפול ומוסיפים לו את החמאה והנס קפה.
- 2. מקציפים את הביצים עם הסוכר כ-2-3 דקות.
- 3. מערבבים את השוקולד עם הביצים והסוכר.
- 4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ביחד עם השוקולד ושאר החומרים.
- 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה (כדאי מסוג טוב).
- 6. מכניסים לתנור כ-30-35 דקות ב-150 מעלות בחום בינוני.
- 7. מוציאים ומקררים כ-5-10 דקות אחרי שמתקרר חותכים לריבועים.