פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה מפלדינה

      שמה של הפסטה מצורתה- דומה לפטוצ'יני עם קצוות מסולסלים. מנה קייצית מאוד וקלילה. מתכון של השף נעם דקרס, מסעדת ברקרולה בכפר סבא.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטהפרווהכשר
      פסטה מפלדינה של מסעדת ברקולה (יח
      פסטה מפלדינה של מסעדת ברקולה (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 חבילה פסטה מפלדינה
      • 1 חבילה אספרגוס חלוטה וקצוצה
      • 4 עגבניות חתוכות לקוביות ללא גרעינים
      • 1 חבילה שמפניון בחיתוך לפרוסות דקות
      • 1 כוס פרמזן מגורד
      • 1 כוס דוקסל פטריות
      • מספר עלי בזיליקום
      • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
      • 4 כפות חמאה
      • שמן זית
      • לדוקסל:
      • 1 חבילה פטריות שמפניון
      • 1 חבילה פטריות ירדן
      • 1 חבילה פטריות פורטובלו
      • 1 בצל קצוץ דק מאוד
      • 1/2 כוס יין לבן יבש
      • מלח, פלפל לבן

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הדוקסל: קוצצים דק מאוד את כל הפטריות.
      • 2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים מעט חמאה ומאדים את הבצל עד לשקיפותו. מוסיפים את הפטריות ומאדים מספר דקות.
      • 3. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כשעה על אש נמוכה או עד שכל הנוזלים מצטמצמים. מתבלים במלח ופלפל לבן.
      • 4. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות הבישול.
      • 5. במקביל- מחממים מחבת גדולה ורחבה עם מעט שמן זית, מוסיפים את הפטריות, השום והצ'לי ומאדים על אש גבוהה כ-3 דקות.
      • 6. מוסיפים את האספרגוס, העגבניות, הדוקסל והבזיליקום וממשיכים לאדות מספר דקות.
      • 7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מוסיפים את החמאה, הפטרוזיליה ומתקנים תיבול. מגישים מיד עם מעט פרמזן מגורד מעל.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -