- 1. מכינים את הדוקסל: קוצצים דק מאוד את כל הפטריות.
-
- 2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים מעט חמאה ומאדים את הבצל עד לשקיפותו. מוסיפים את הפטריות ומאדים מספר דקות.
-
- 3. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כשעה על אש נמוכה או עד שכל הנוזלים מצטמצמים. מתבלים במלח ופלפל לבן.
-
- 4. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות הבישול.
-
- 5. במקביל- מחממים מחבת גדולה ורחבה עם מעט שמן זית, מוסיפים את הפטריות, השום והצ'לי ומאדים על אש גבוהה כ-3 דקות.
-
- 6. מוסיפים את האספרגוס, העגבניות, הדוקסל והבזיליקום וממשיכים לאדות מספר דקות.
-
- 7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מוסיפים את החמאה, הפטרוזיליה ומתקנים תיבול. מגישים מיד עם מעט פרמזן מגורד מעל.