וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה מפלדינה

שמה של הפסטה מצורתה- דומה לפטוצ'יני עם קצוות מסולסלים. מנה קייצית מאוד וקלילה. מתכון של השף נעם דקרס, מסעדת ברקרולה בכפר סבא.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה מפלדינה של מסעדת ברקולה.
פסטה מפלדינה של מסעדת ברקולה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פסטה מפלדינה
  • 1 חבילה אספרגוס חלוטה וקצוצה
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות ללא גרעינים
  • 1 חבילה שמפניון בחיתוך לפרוסות דקות
  • 1 כוס פרמזן מגורד
  • 1 כוס דוקסל פטריות
  • מספר עלי בזיליקום
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות חמאה
  • שמן זית
  • לדוקסל:
  • 1 חבילה פטריות שמפניון
  • 1 חבילה פטריות ירדן
  • 1 חבילה פטריות פורטובלו
  • 1 בצל קצוץ דק מאוד
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הדוקסל: קוצצים דק מאוד את כל הפטריות.
  • 2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים מעט חמאה ומאדים את הבצל עד לשקיפותו. מוסיפים את הפטריות ומאדים מספר דקות.
  • 3. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כשעה על אש נמוכה או עד שכל הנוזלים מצטמצמים. מתבלים במלח ופלפל לבן.
  • 4. מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה לפי הוראות הבישול.
  • 5. במקביל- מחממים מחבת גדולה ורחבה עם מעט שמן זית, מוסיפים את הפטריות, השום והצ'לי ומאדים על אש גבוהה כ-3 דקות.
  • 6. מוסיפים את האספרגוס, העגבניות, הדוקסל והבזיליקום וממשיכים לאדות מספר דקות.
  • 7. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב. מוסיפים את החמאה, הפטרוזיליה ומתקנים תיבול. מגישים מיד עם מעט פרמזן מגורד מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully