וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנה עגבניות, חצילים, אוזו וחלומי

קדירת פסטה עם נגיעות של אלכוהול

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט פסטה ים תיכוני. דנה מאירזון
סלט פסטה ים תיכוני

מצרכים למתכון

  • 400 גרם פנה - לבשל לפי הוראות היצרן
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצים
  • 4 עגבניות חלוטות, קלופות, חתוכות לקוביות
  • שוט אוזו
  • 1/4 כוס יין לבן חצי יבש
  • צרור פטרוזיליה , בזיליקום, טרגון ונענע
  • 200 גרם גבינה חלומי חתוכה לקוביות
  • שמן זית לטיגון, מלח ים גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: מטגנים בצל, שום, עגבניות, חצילים, מוסיפים אוזו , יין לבן, עשבי תיבול וגבינת חלומי.
  • 2. מסננים את הפסטה, מוסיפים לרוטב ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully