וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לחזה עוף בתנור על עגבניות שרי צלויות

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל 4 מנות:
  • 4 נתחי חזה עוף נקיים מעצמות ועור (לבקש מהקצב)
  • 250 ג' פירורי חלה מתוקה
  • תרסיס שמן קנולה של PAM
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 26 עגבניות שרי
  • 50 ג' ריחן קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מפוררים חלה באמצעות פומפייה .
  • 2. מתבלים חזה עוף עם מלח ופלפל ומרססים עם תרסיס שמן קנולה של PAM מכל הצדדים.
  • 3. מניחים את העוף על פרורי החלה ולוחצים מעט.
  • 4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מניחים את חזה העוף בתבנית אפיה ומרססים שוב את העוף עם תרסיס שמן קנולה של PAM.
  • 5. מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 16 דקות או עד שפרורי החלה הופכים פריכים וזהובים.
  • 6. מכינים את עגבניות השרי חוצים את העגבניות ומתבלים עם מלח פלפל לפי הטעם, מוסיפים ריחן מרססים בתרסיס שמן קנולה של PAM ומערבבים .
  • 7. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
  • 8. הגשה: מניחים את העגבניות ועליהן את העוף הצלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully