- 1. מפוררים חלה באמצעות פומפייה .
-
- 2. מתבלים חזה עוף עם מלח ופלפל ומרססים עם תרסיס שמן קנולה של PAM מכל הצדדים.
-
- 3. מניחים את העוף על פרורי החלה ולוחצים מעט.
-
- 4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מניחים את חזה העוף בתבנית אפיה ומרססים שוב את העוף עם תרסיס שמן קנולה של PAM.
-
- 5. מכניסים את העוף לתנור שחומם מראש לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 16 דקות או עד שפרורי החלה הופכים פריכים וזהובים.
-
- 6. מכינים את עגבניות השרי חוצים את העגבניות ומתבלים עם מלח פלפל לפי הטעם, מוסיפים ריחן מרססים בתרסיס שמן קנולה של PAM ומערבבים .
-
- 7. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
-
- 8. הגשה: מניחים את העגבניות ועליהן את העוף הצלוי.