פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל כרובית, קארי ופתיתי סויה

      מהיר, מתובל וטעים.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תבשיל כרובית קארי ופתיתי סויה ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה! NEWS)
      תבשיל כרובית קארי ופתיתי סויה ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 1/2 כוס פתיתי סויה יבשים +מים רותחים להשריה
      • 2 כפות שמן רגיל
      • 1 בצל גדול
      • 2-3 שיני שום
      • 1 כף אבקת קארי או 2 כפות משחת קארי (אם אין, אפשר כפית כורכום)
      • מלח ופלפל
      • 400 גרם פרחי כרובית טרייה או קפואה שהופשרה (אם הפרחים קטנים משאירים בשלמותם, אם הם גדולים- חותכים לחצאים או לרבעים)
      • 1 פלפל אדום
      • 1/4 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את פתיתי הסויה בקערה ומכסים במים רותחים (עד לכיסוי ועוד קצת). משהים כרבע שעה, מסננים וסוחטים מהמים (הכי נוח בתוך מסננת).
      • 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר בינוני. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים קצת. מוסיפים את פתיתי הסויה שהושרו ומערבבים. מבשלים דקה - שתיים תוך ערבוב.
      • 3., מוסיפים את הקארי ומטגנים דקה-שתיים תוך ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
      • 4. מוסיפים את הכרובית ומערבבים. קוצצים את הפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים.
      • 5. מוסיפים את 1/4 כוס המים. מבשלים כ-5 דקות, עד שרוב המים מתאדים והירקות רכים מעט אך עדיין פריכים. מגישים חם או קר.

      עוד מתכוני תבשילי קדרה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -