- 1. שמים את פתיתי הסויה בקערה ומכסים במים רותחים (עד לכיסוי ועוד קצת). משהים כרבע שעה, מסננים וסוחטים מהמים (הכי נוח בתוך מסננת).
-
- 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר בינוני. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים קצת. מוסיפים את פתיתי הסויה שהושרו ומערבבים. מבשלים דקה - שתיים תוך ערבוב.
-
- 3., מוסיפים את הקארי ומטגנים דקה-שתיים תוך ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
-
- 4. מוסיפים את הכרובית ומערבבים. קוצצים את הפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים.
-
- 5. מוסיפים את 1/4 כוס המים. מבשלים כ-5 דקות, עד שרוב המים מתאדים והירקות רכים מעט אך עדיין פריכים. מגישים חם או קר.