וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כרובית, קארי ופתיתי סויה

מהיר, מתובל וטעים.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

תבשיל כרובית קארי ופתיתי סויה ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה!
תבשיל כרובית קארי ופתיתי סויה ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס פתיתי סויה יבשים +מים רותחים להשריה
  • 2 כפות שמן רגיל
  • 1 בצל גדול
  • 2-3 שיני שום
  • 1 כף אבקת קארי או 2 כפות משחת קארי (אם אין, אפשר כפית כורכום)
  • מלח ופלפל
  • 400 גרם פרחי כרובית טרייה או קפואה שהופשרה (אם הפרחים קטנים משאירים בשלמותם, אם הם גדולים- חותכים לחצאים או לרבעים)
  • 1 פלפל אדום
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. שמים את פתיתי הסויה בקערה ומכסים במים רותחים (עד לכיסוי ועוד קצת). משהים כרבע שעה, מסננים וסוחטים מהמים (הכי נוח בתוך מסננת).
  • 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר בינוני. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים קצת. מוסיפים את פתיתי הסויה שהושרו ומערבבים. מבשלים דקה - שתיים תוך ערבוב.
  • 3., מוסיפים את הקארי ומטגנים דקה-שתיים תוך ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
  • 4. מוסיפים את הכרובית ומערבבים. קוצצים את הפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים.
  • 5. מוסיפים את 1/4 כוס המים. מבשלים כ-5 דקות, עד שרוב המים מתאדים והירקות רכים מעט אך עדיין פריכים. מגישים חם או קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully