מתכונים חמים

סהרוני בצק גבינות

מתכון מאת: סמדר זורע-ברמק, מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

סהרוני בצק בינות (סמדר זורע ברמק)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-60 יחידות:
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג'
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 200 גרם חמאה רכה
  • ½ 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
  • כפית שטוחה מלח
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • מעט שומשום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (אפשר במעבד מזון).
  • 2. עוטפים את הבצק בניילון ומאחסנים במקרר 8-12 שעות.
  • 3. מחלקים את הבצק הקר ל-5 חלקים שווים.
  • 4. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר צלחת גדולה.
  • 5. בסכין חדה, חותכים כל עלה ל-12 משולשים ומגלגלים כל משולש לסהרון, מהצד הרחב אל הצר.
  • 6. מניחים את הסהרונים על נייר אפיה בתבנית שטוחה ומברישים בביצה טרופה.
  • 7. זורים מעט שומשום ואופים בחום גבוה 200°, כ-25-30 דקות, עד השחמה.
  • גיוון: אפשר לגלגל בתוך כל סהרון זית מגולען.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully