מתכונים חמים

ספאגטי ברוטב ועגבניות

מתכון מאת: שמוליק,michshai@walla.co.il
  • 30 דקות סה"כ

  • למתקדמים

רוטב עגבניות

מחשבון המרות

מצרכים

  • חבילת מקרוני
  • מעט שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 3 עגבניות חתוכות לרבעים
  • קורט סוכר
  • מלח ופלפל
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כף מרק עוף
  • 2 כפיות קטשופ
  • מעט כמון וכוסברה
  • פפריקה חריפה
  • אורגנו
  • 3 כוסות מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל ושום על להבה בינונית עד שיתרכך. מוסיפים עגבניות ומערבבים מס דקות,
  • מוסיפים רסק, מים ותבלינים, מכסים ובוחשים מידי פעם עד שהרוטב יגיע לסמיכות רצויה.
  • 2. מרתיחים מים בסיר עמוק , ושוברים פנימה את המקרוני.
  • 3. מוסיפים קורט מלח ומעט מרק עוף... מחכים ומערבבים על להבה גבוהה כעשר דקות ללא מכסה .מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים .
  • 3. את המקרוני המוכן מחזירים חזרה לסיר (אחרי ששופכים המים). שופכים כף מהרוטב כל פעם ומערבבים עד שכל הרוטב תופס גוון אדום.
  • 4. מדליקים את הגז על אש בינונית ומערבבים מידי פעם את הספאגטי בסיר, למשך 10 דקות. מכבים את הגז ,מכסים את הסיר למשך 5-6 דקות ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully