וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספאגטי ברוטב ועגבניות

מתכון מאת: שמוליק,michshai@walla.co.il

רוטב עגבניות. ShutterStock
רוטב עגבניות

מצרכים למתכון

  • חבילת מקרוני
  • מעט שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 3 עגבניות חתוכות לרבעים
  • קורט סוכר
  • מלח ופלפל
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • כף מרק עוף
  • 2 כפיות קטשופ
  • מעט כמון וכוסברה
  • פפריקה חריפה
  • אורגנו
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל ושום על להבה בינונית עד שיתרכך. מוסיפים עגבניות ומערבבים מס דקות,
  • מוסיפים רסק, מים ותבלינים, מכסים ובוחשים מידי פעם עד שהרוטב יגיע לסמיכות רצויה.
  • 2. מרתיחים מים בסיר עמוק , ושוברים פנימה את המקרוני.
  • 3. מוסיפים קורט מלח ומעט מרק עוף... מחכים ומערבבים על להבה גבוהה כעשר דקות ללא מכסה .מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים .
  • 3. את המקרוני המוכן מחזירים חזרה לסיר (אחרי ששופכים המים). שופכים כף מהרוטב כל פעם ומערבבים עד שכל הרוטב תופס גוון אדום.
  • 4. מדליקים את הגז על אש בינונית ומערבבים מידי פעם את הספאגטי בסיר, למשך 10 דקות. מכבים את הגז ,מכסים את הסיר למשך 5-6 דקות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully