- 1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל ושום על להבה בינונית עד שיתרכך. מוסיפים עגבניות ומערבבים מס דקות,
- מוסיפים רסק, מים ותבלינים, מכסים ובוחשים מידי פעם עד שהרוטב יגיע לסמיכות רצויה.
-
- 2. מרתיחים מים בסיר עמוק , ושוברים פנימה את המקרוני.
- 3. מוסיפים קורט מלח ומעט מרק עוף... מחכים ומערבבים על להבה גבוהה כעשר דקות ללא מכסה .מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים .
-
- 3. את המקרוני המוכן מחזירים חזרה לסיר (אחרי ששופכים המים). שופכים כף מהרוטב כל פעם ומערבבים עד שכל הרוטב תופס גוון אדום.
-
- 4. מדליקים את הגז על אש בינונית ומערבבים מידי פעם את הספאגטי בסיר, למשך 10 דקות. מכבים את הגז ,מכסים את הסיר למשך 5-6 דקות ומגישים.