פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רצועות חזה עוף בתפוזים, מייפל וזעפרן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חזה עוף בתפוזים מייפל וזעפרן ( דנה שיין ) (יח
      חזה עוף בתפוזים מייפל וזעפרן ( דנה שיין ) (יח"צ)

      מצרכים

      • 6 חזות עוף חתוכים לרצועות
      • למרינדה:
      • מיץ מ-2 תפוזים
      • 2 קלמנטינות פרוסות על קליפתן
      • קליפה מגוררת מתפוז אחד (ללא החלק הלבן)
      • 2 שיני שום כתושות
      • 5 כפות שמן זית
      • 1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי (אפשר להחליף את המייפל בסילאן)
      • ¼ כפית פלפל שאטה יבש
      • קורט קינמון
      • 10 חוטי זעפרן
      • מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את חומרי המרינדה.
      • 2. מוסיפים לתערובת את רצועות העוף ומערבבים עד שכולן מצופות בנוזל. משהים במקרר למשך מספר שעות.
      • 3. מסננים את נתחי העוף מהנוזל. שומרים את הנוזל בצד.
      • 4. מחממים מחבת כבדה, משמנים מעט וצולים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות. מוסיפים את הנוזל שנותר ואת פרוסות הקלמנטינה, מערבבים ומסירים מהאש.
      • 5. מגישים עם אורז וסלט ירוק.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -