וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רצועות חזה עוף בתפוזים, מייפל וזעפרן

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

חזה עוף בתפוזים מייפל וזעפרן ( דנה שיין ).
חזה עוף בתפוזים מייפל וזעפרן ( דנה שיין )

מצרכים למתכון

  • 6 חזות עוף חתוכים לרצועות
  • למרינדה:
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • 2 קלמנטינות פרוסות על קליפתן
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד (ללא החלק הלבן)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי (אפשר להחליף את המייפל בסילאן)
  • ¼ כפית פלפל שאטה יבש
  • קורט קינמון
  • 10 חוטי זעפרן
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את חומרי המרינדה.
  • 2. מוסיפים לתערובת את רצועות העוף ומערבבים עד שכולן מצופות בנוזל. משהים במקרר למשך מספר שעות.
  • 3. מסננים את נתחי העוף מהנוזל. שומרים את הנוזל בצד.
  • 4. מחממים מחבת כבדה, משמנים מעט וצולים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות. מוסיפים את הנוזל שנותר ואת פרוסות הקלמנטינה, מערבבים ומסירים מהאש.
  • 5. מגישים עם אורז וסלט ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully