- 1. מבשלים את הלשון בסיר מים רותחים עם גרגירי פלפל אנגלי ,עלי דפנה, בבישול איטי מכוסה למשך שעתיים וחצי.
-
- 2. מנקים את הלשון מקשקשים ומסירים באמצעות סכין את הקליפה. פורסים לפרוסות דקות ושוות, טובלים בתערובת קמח, מרק עוף ומלח משני הצדדים ומטגנים עד השחמה משני הצדדים. מוציאים לייבוש.
-
- 3. בסיר מטגנים בצל ושום, מוסיפים זנגביל (טיפה) ומערבבים. כעבור כעשר דקות מוסיפים פטריות וממשיכים לערבב על להבה גבוהה. שופכים פנימה 2 ספלי מרק פטריות חם ומאדים כ-5 דקות.
-
- 4. מוסיפים את פרוסות הלשון המטוגנות פנימה, ממנמיכים ללהבה לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך שעה.
-
- 5. מס' דקות לפני סיום הבישול מפזרים שמיר קצוץ לקישוט.