וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה דניס ואמנון ברוטב לימון

השף מאיר רוזנברג מלון "רימונים" מגיש לכם מתכון למנה קלאסית של פילה דניס ואמנון, המשכשכים ברוטב לימוני, הנהנה גם מניחוחות של ג'ינג'ר ויין.

מתכון מאת: מאיר רוזנברג, מערכת וואלה

דואט פילה דניס ואמנון ברוטב לימון של מלון רימונים.
דואט פילה דניס ואמנון ברוטב לימון של מלון רימונים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות:
  • 0.5 ק"ג פילה דג סלמון
  • 5 י"ח פילה דג אמנון
  • 5 כפות שמן זית
  • קורט פלפל לבן
  • כפית מלח
  • כפית שום טחון
  • 5 כפות מיץ לימון
  • חומרים לרוטב:
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • ¼ כוס יין לבן
  • קורט פלפל לבן
  • כפית מלח
  • קורט זנגביל
  • פילה לימון (משני לימונים)
  • 0.5 כוס (רצועות) עגבניות מיובשות
  • 1.5 כוס מים
  • כף קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל למשך 30 דקות.
  • 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים למשך 10 דקות בחום נמוך.
  • 3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.
  • 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ואופים למשך 10 דקות.
  • 5. להגשה: מניחים את דג הסלמון ודג האמנון במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully