- 1. ממיסים את השוקולד על בן מרי (אדים שנוצרים בסיר כפול עם מים רותחים בתחתית).
-
- 2. מסירים מהאש, מוסיפים את החלב המרוכז ובוחשים היטב.
-
- 3. טוחנים את השקדים והעוגיות לתערובת פירורית.
-
- 4. מוסיפים את תערובת העוגיות והשקדים לתערובת השוקולד ומערבבים.
-
- 5. אם רוצים, בשלב הזה מוסיפים קוקוס.
-
- 6. מחכים שהעיסה תתקרר לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר למספר שעות, עד שהתערובת מתקשה.
-
- 7. בעזרת כפית פריזיאן (כפית בצורת חצי כדור) הטבולה בכוס מים רותחים, יוצרים כדורים קטנים. אפשר גם לקחת מעט מהעיסה בעזרת כפית רגילה ולעצב לכדור בעזרת ידיים רטובות.
-
- 8. לאחר שכל הכדורים מוכנים, מכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.
-
- 9. מוציאים ומצפים במה שאוהבים.