וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"בונבונים" של שוקולד ועוגיות סוכר חום

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

בונבונים של  שוקולד ועוגיות סוכר חום. דנה מלמד
בונבונים של שוקולד ועוגיות סוכר חום

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • 200 גר' שוקולד מריר משובח
  • כף שמנת מתוקה
  • 100 גרם חלב מרוכז
  • 100 גרם שקדים מולבנים
  • 100 גרם עוגיות סוכר חום (לוטוס)
  • 4 כפות שבבי קוקוס (לא חובה)
  • לציפוי (לא הכרחי):
  • שבבי קוקוס / תערובת שקדים ועוגיות / אבקת קקאו / סוכריות צבעוניות לילדים

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד על בן מרי (אדים שנוצרים בסיר כפול עם מים רותחים בתחתית).
  • 2. מסירים מהאש, מוסיפים את החלב המרוכז ובוחשים היטב.
  • 3. טוחנים את השקדים והעוגיות לתערובת פירורית.
  • 4. מוסיפים את תערובת העוגיות והשקדים לתערובת השוקולד ומערבבים.
  • 5. אם רוצים, בשלב הזה מוסיפים קוקוס.
  • 6. מחכים שהעיסה תתקרר לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר למספר שעות, עד שהתערובת מתקשה.
  • 7. בעזרת כפית פריזיאן (כפית בצורת חצי כדור) הטבולה בכוס מים רותחים, יוצרים כדורים קטנים. אפשר גם לקחת מעט מהעיסה בעזרת כפית רגילה ולעצב לכדור בעזרת ידיים רטובות.
  • 8. לאחר שכל הכדורים מוכנים, מכניסים למקרר לחצי שעה נוספת.
  • 9. מוציאים ומצפים במה שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully