ממתקי שוקולד, חלבה ופיסטוק

הממתקים האלה נולדו בהשראת טארט השוקולד האלוהי של ג'יימי אוליבר. בחרתי להשתמש בבצק פריך כהה בטעם שוקולדי ולהוסיף חלבה ופיסטוקים לתערובת השוקולד. כמו כן, במקום טארט אחד גדול, בחרתי בתבניות מיני טארט קטנטנות. אפשר להכין טארט מלבני ולאחר הצינון לחתוך לריבועים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
    ממתקי שוקולד חלבה ופיסטוק. דנה מלמד
    ממתקי שוקולד חלבה ופיסטוק

    מצרכים

    • לבצק קקאו:
    • 150 גרם חמאה
    • 5 כפות סוכר
    • 2 כפות קקאו
    • 2 כוסות קמח רגיל
    • 2 חלמונים
    • למילוי שוקולד:
    • 200 מ"ל שמנת מתוקה
    • 2כפות סוכר
    • 50גרם חמאה רכה (לא מומסת)
    • 400 גרם שוקולד מריר משובח
    • 50 גרם חלבה מפוררת
    • 50 גרם פיסטוקים שבורים גס

    אופן ההכנה

    • 1. מעבדים במעבד מזון את הקמח, הסוכר, הקקאו והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית..
    • 2. מוסיפים את 2 החלמונים וממשיכים לעבד רק מעט, בפולסים קצרים עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
    • 3. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.
    • 4. מרדדים את הבצק ומרפדים תבניות מיני טארט קטנטנות.
    • 5. מרתיחים את השמנת והסוכר.
    • 6. מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד שהוא נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
    • 7. מוסיפים את החמאה ובוחשים.
    • 8. מוסיפים את פירורי החלבה והפיסטוקים ומערבבים.
    • 9. יוצקים את התערובת לתוך בצק הקקאו האפוי ומניחים להתקרר כשעתיים במקרר.

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    +
    בשליחת תגובה אני מסכים/ה
      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully