וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט חצילים מאודים תאילנדי

אנחנו רגילים לטגן או לקלות חצילים אבל אפשר גם לאדות אותם כפי שעושים במזרח וכך לשמור על הטעם הטבעי שלהם ועל הערכים התזונתיים

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 חציל
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • חופן כוסברה קצוצה
  • לרוטב:
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות סויה

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את החציל ופורסים לאצבעות קצרות ושמנות.
  • 2. מעבירים לכלי אידוי (סלסלה או סיר אידוי אחר) ומאדים עד תחילת ריכוך ומעט השחמה.
  • 3. מצננים את החצילים ומכינים את הרוטב.
  • 4. כשהחצילים התקררו מעט מצרפים את הרוטב ונותנים לפחות שעה מנוחה לספיגת טעמים.
  • חצילים אפויים בצ'ילי, דבש ושום

  • קרפצי'ו חצילים

  • טרין חצילים

  • כרובית צלויה עם יוגורט

  • סלט טאבולה כרובית מרענן

  • חומוס קארי הודי

  • סלט משוויה

  • תבשיל גרגירי חומוס פיקנטי

  • גמבה מרוקאית

  • אבוקדו ממולא בסלט קינואה מיקס וירקות

  • סלט ירקות וחומוס תאילנדי

  • סלט ארטישוק ירושלמי טרי

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • סלט קינואה צבעוני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully