- 1. מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים, מוסיפים בהדרגה את המים תוך כדי לישה, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
-
- 2. משהים בכלי מכוסה עד להכפלת הנפח.
-
- 3. מבשלים על להבה נמוכה את כל חומרי המלית כ 20 דקות, עד לקבלת תערובת ללא נוזלים ומצננים.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעלה דק (כ ¼ס"מ) קורצים עיגולים בקוטר 12 ס"מ ומורחים את השוליים במים. מניחים במרכז כל עיגול כף גדושה מהמלית, מקפלים ל ½ עיגול ומהדקים את הקצוות היטב (ניתן להעזר במזלג להידוק הקצוות). משהים לתפיחה כ 20 דקות במקום חמים.
-
- 5. מחממים שמן עמוק במחבת, מנמיכים את הלהבה, ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גון זהוב.
-
- 6. בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.