פשטידת בטטות ותפו"א
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2בטטות בינוניות
- 1 תפו"א בינוני
- 1 בצל בינוני- גדול
- 2-3 ביצים
- 1/3 כוס שמן (לא זית)
- 1/2 כוס קמח תופח (רצוי מקמח מלא)
- 1/2-2/3 כף אבקת מרק עוף
- מעט מלח
- מעט פלפל (למי שאוהב)
אופן ההכנה
- 1. מגרדים את הבטטות, התפו"א והבצל בפומפיה גסה או במעבד מזון.
- 2. לתוך קערה עם תערובת הרסק מוסיפים את הקמח, השמן, הביצים, אבקת מרק, מלח ופלפל לפי הטעם . מערבבים היטב.
- 3. אופים בתבנית בינונית (עגולה או מרובעת) בחום 180-200 מעלות כחצי שעה עד 40 דק' עד שהפשטידה זהובה מלמעלה.