וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת בטטות ותפו"א

מתכון מאת: רויטל גיל,ruchgil@walla.co.il

בטטות. ShutterStock
בטטות

מצרכים למתכון

  • 2בטטות בינוניות
  • 1 תפו"א בינוני
  • 1 בצל בינוני- גדול
  • 2-3 ביצים
  • 1/3 כוס שמן (לא זית)
  • 1/2 כוס קמח תופח (רצוי מקמח מלא)
  • 1/2-2/3 כף אבקת מרק עוף
  • מעט מלח
  • מעט פלפל (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את הבטטות, התפו"א והבצל בפומפיה גסה או במעבד מזון.
  • 2. לתוך קערה עם תערובת הרסק מוסיפים את הקמח, השמן, הביצים, אבקת מרק, מלח ופלפל לפי הטעם . מערבבים היטב.
  • 3. אופים בתבנית בינונית (עגולה או מרובעת) בחום 180-200 מעלות כחצי שעה עד 40 דק' עד שהפשטידה זהובה מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully