פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כנפיים ברוטב יין אדום

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כנפיים מצופות (ShutterStock)
      כנפיים מצופות (ShutterStock)

      מצרכים

      • 2 ק"ג כנפיים
      • כוס יין אדום יבש
      • 2 שיני שום קצוצות דק
      • רבע כוס שמן זית
      • 2 כפות פפריקה
      • 2 כפות מלח גס
      • 2 כפות פילפל שחור גרוס
      • כף אורגנו

      אופן ההכנה

      • 1. לוקחים קערה גדולה שתכיל בתוכה את הכנפיים.
      • 2. בתוך הקערה שמים את כל המרכיבים לא כולל היין ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 3. אחרי שהתערובת מוכנה מוסיפים את היין, מערבבים שוב ומוסיפים את הכנפיים.
      • 4. מכסים את הכנפיים מכל הצדדים במרינדה ומשרים לפחות כחצי שעה.
      • 5. אחרי ההשרייה מכינים את הכנפיים על האש או בטיגון.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -