וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפיים ברוטב יין אדום

מתכון מאת: בן לוי,benlevi_h@walla.com

כנפיים מצופות. ShutterStock
כנפיים מצופות

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג כנפיים
  • כוס יין אדום יבש
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות פפריקה
  • 2 כפות מלח גס
  • 2 כפות פילפל שחור גרוס
  • כף אורגנו

אופן ההכנה

  • 1. לוקחים קערה גדולה שתכיל בתוכה את הכנפיים.
  • 2. בתוך הקערה שמים את כל המרכיבים לא כולל היין ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. אחרי שהתערובת מוכנה מוסיפים את היין, מערבבים שוב ומוסיפים את הכנפיים.
  • 4. מכסים את הכנפיים מכל הצדדים במרינדה ומשרים לפחות כחצי שעה.
  • 5. אחרי ההשרייה מכינים את הכנפיים על האש או בטיגון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully