כנפיים ברוטב יין אדום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ק"ג כנפיים
- כוס יין אדום יבש
- 2 שיני שום קצוצות דק
- רבע כוס שמן זית
- 2 כפות פפריקה
- 2 כפות מלח גס
- 2 כפות פילפל שחור גרוס
- כף אורגנו
אופן ההכנה
- 1. לוקחים קערה גדולה שתכיל בתוכה את הכנפיים.
- 2. בתוך הקערה שמים את כל המרכיבים לא כולל היין ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3. אחרי שהתערובת מוכנה מוסיפים את היין, מערבבים שוב ומוסיפים את הכנפיים.
- 4. מכסים את הכנפיים מכל הצדדים במרינדה ומשרים לפחות כחצי שעה.
- 5. אחרי ההשרייה מכינים את הכנפיים על האש או בטיגון.