עוגת שיבולת שועל עם שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4\3 כוס סוכר
- 150 גרם שוקולד מריר
- 1 כוס קמח
- כוס ורבע של שיבולת שועל (קווקר)
- חצי כפית אבקת אפייה
- חצי כפית סודה לשתייה
- 100 גרם מרגרינה
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- 1. לערבב את כל החומרים היבשים לקערה אחת: קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, שיבולת שועל.
- 2. לשבור לחתיכות קטנות (אך לא פירוריות) את השוקולד ולהוסיף לקערה.
- 3. להוסיף את הביצה.להמיס את המרגרינה, לשפוך אותה לתוך הקערה ולערבב היטב את כל החומרים.
- 4.להשטיח את העיסה בתבנית בינונית (כך שלא יהיה גבוה מידי ולא שטוח מידי) ולהכניס לתנור ל -20 -15 דק' בחום של 150 מעלות.