שקשוקה יצירתית

שקשוקות מכונות ברחבי הארץ לאורך כל השבוע, ובוודאי שבסופי השבוע, אבל למה לא לגוון אותן קצת? קבלו מתכון יצירתי, שמשתמש בגבינות בשביל להעיר מעט את החך.

מתכון מאת: הדר א,hadaradi2@walla.co.il
שקשוקה. נמרוד סונדרס
שקשוקה

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 4 עגבניות
  • סוגים שונים של גבינות קשות
  • 1 בצל גדול
  • תבלינים לפי הטעם
  • *יש לשים לב שכמו הביצים צריכה להיות תואמת לכמות העגבניות

אופן ההכנה

  • 1. חתכו את הבצל לקוביות וטגנו.
  • 2. הוציאו את תוכן העגבניות (כך שיישארו מעין 4 קעריות עגבניה- יש לשים לב שלא לרוקן אותן יותר מידי הן צריכות להיות יציבות).
  • 3. הוסיפו את תוכן העגבניות לבצל לטיגון.
  • 4. מילאו את קעריות העגבניה בביצה (כך שבכל קערית יש ביצה אחת) כמו כן הוסיפו את הגבינות הקשות לתוך הקעריות.
  • 5. הוסיפו תבלינים לפי הטעם (פלפל שחור, פפריקה אדומה...).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully