- 1. משחימים את הבצל בחמאה ושמן זית עד שמתחיל להתקרמל על אש נמוכה ולערבב כל הזמן.
-
- 2. משחימים את הקמח בתנור (או במחבת) עד קבלת צבע חום. זהירות לא לשרוף. מוסיפים לבצל ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים יין לבן ומנדפים מעט אלכוהול.
-
- 4. מוסיפים מים וציר בקר, מביאים לרתיחה ומעבירים לאש נמוכה.
-
- 5. בתוך בד שמתאים לבישול שמים את הפלפל אנגלי, עלי דפנה, מקל קינמון והטימין (על מנת שיהיה קל לשלוף) וזורקים לסיר.
-
- 6. מתבלים במלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט, מעט מאוד סוכר, כמה טיפות טבסקו וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת על אש נמוכה. מוציאים את הבד עם מה שבפנים ומסירים את הסיר מהאש.