- 1. לקלתית- מערבבים את החמאה עם המלח. להוסיף את הביצה, מים וקמח. מעבדים היטב עד קבלת בצק אחיד. עוטפיםבנילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.
-
- 2. מלית הבצל- להמיס את החמאה בסיר קטן או מחבת ולטגן קלות את הבצל, להוסיף את הפטריות החתוכות עד שכל הנוזלים מהפטריות התאדו.
-
- 3. בקערה מערבבים את הביצים עם שמנת מתוקה ומוסיפים את הקמח. מערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.
-
- 4. בקערה נפרדת מגרדים גס את גבינת החלומי.
-
- 5. מרדדים את הבצק לתבניות אישיות או תבנית אחת גדולה, על הבצק מניחים שכבה של הפטריות, עליה חופן של הגבינה ועל הגבינה את בלילת הביצים.
-
- 6. אופים בחום בינוני כחצי שעה עד קבלת גוון זהוב.