- 1. לשים את העוף או הבשר בסיר בינוני עד גדול (לפי כמות הבישול) להוסיץ את העגבניה שלמה ואת הבצל שלם.
-
- 2. להוסיף את המלח,ולתת לעוף להתבשל.
-
- 3. לאחר הבישול להוציא את העגבניה והבצל מהסיר,לטחון אותם ולהחזיר חזרה לסיר,להוסיף כף רסק עגבניות ולערבב.
-
- 4. שוטפים היטב את עלי החובזה וטוחנים היטב. מוסיפים למרק ומנמיכים את האש.
-
- 5. שמים במחבת קצת שמן, כותשים את השום ושמים במחבת,עד שנהיה זהוב. מוסיפים שני כפות גדושות של כוסברה טחונה, ממשיכים לטגן כשתיים שלוש דקות ומוסיפים למרק,עם כף או שתיים אבקת מרק עוף.
-
- 6. להביא לידי רתיחה ,ולהשאיר על אש קטנה כ-30 עד 40 דקות..