מילנסה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל 12 יח' גדולות :
- 1 ק"ג בשר כתף מיושן חתוך בצורת שניצל דק דק
- 4 ביצים
- קמח
- שמ לטיגון
- פרורי לחם גסים
- תבלינים :
- בזיליקום-כפית
- אורגנו-כפית
- טימין-חצי כפית
- פטרוזיליה יבשה-חצי כפית
- כוסברה יבשה-חצי כפית
- מרק עוף -כפית
- פלפל+מלח לפי טעם
- שום גבישי-חצי כפית
- כורכום-חצי כפית
- כמון-רבע כפית
אופן ההכנה
- 1.מכינים את בלילת הביצים והתבלינים ומערבבים היטב כך שלא יישארו גושי תבלינים.
- 2. מכינים קערה לקמח וקערה לפירורי לחם שבתוכה ניתן להוסיף בזיליקום ואורגנו לציפוי מי שאוהב.
- 3. מקמחים את חתיכת הבשר: טובלים בבלילה ומצפים בפירורי לחם היטב
- 4. מטגנים על אש בינונית - שלא יישרף 2-3 דקות לצד, כמו שניצל.
- 5. להוציא לנייר סופג
- 6. רצוי להגיש עם רוטב סלסה חריף ליד.