וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילנסה

מתכון מאת: מאור דיכטר,maestroo@walla.co.il

שניצל בצלחת. ShutterStock
שניצל בצלחת

מצרכים למתכון

  • ל 12 יח' גדולות :
  • 1 ק"ג בשר כתף מיושן חתוך בצורת שניצל דק דק
  • 4 ביצים
  • קמח
  • שמ לטיגון
  • פרורי לחם גסים
  • תבלינים :
  • בזיליקום-כפית
  • אורגנו-כפית
  • טימין-חצי כפית
  • פטרוזיליה יבשה-חצי כפית
  • כוסברה יבשה-חצי כפית
  • מרק עוף -כפית
  • פלפל+מלח לפי טעם
  • שום גבישי-חצי כפית
  • כורכום-חצי כפית
  • כמון-רבע כפית

אופן ההכנה

  • 1.מכינים את בלילת הביצים והתבלינים ומערבבים היטב כך שלא יישארו גושי תבלינים.
  • 2. מכינים קערה לקמח וקערה לפירורי לחם שבתוכה ניתן להוסיף בזיליקום ואורגנו לציפוי מי שאוהב.
  • 3. מקמחים את חתיכת הבשר: טובלים בבלילה ומצפים בפירורי לחם היטב
  • 4. מטגנים על אש בינונית - שלא יישרף 2-3 דקות לצד, כמו שניצל.
  • 5. להוציא לנייר סופג
  • 6. רצוי להגיש עם רוטב סלסה חריף ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully