- 1. מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם לאורך לפרוסות בעובי של 1-2 סנטימטר ( בדרך כלל 4 פרוסות לכל תפוח אדמה.
-
- 2. מחזירים את הפרוסות לצורת תפוח האדמה המקורי, ללחוץ חזק שכל המים והנוזלים יצאו, לחבר עם קיסם עץ את הפרוסות במרכז ולהניח בתבנית פיירקס.
-
- 3. לאחר סידור כל התבנית, לפזר מלח בנדיבות, פלפל שחור לפי הטעם, להוסיף את השמנת המתוקה וכוס הקולה.
-
- 4. עם כף לערבב בעדינות את הנוזלים.
-
- להוסיף את הטימין והרוזמרין, אני מעדיף שלמים ככה קל יותר להוציא לפני ההגשה.
-
- 5. לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום גבוה.
-
- 6. לאחר 45 דקות להוציא את נייר הכסף ולהכניס לתנור להשחמה ולצימצום הרוטב.