וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה בשמנת וקולה

מתכון מאת: יהב שלו,fdbl@walla.com

תפוח אדמה פירה. Artoday
תפוח אדמה פירה

מצרכים למתכון

  • 5-6 תפוחי אדמה גדולים לאפיה
  • 1 כוס קוקה קולה ( לא דיאט ולדאוג לבקבוק שלא נפתח)
  • קופסה של שמנת מתוקה 33% - השף הלבן
  • מלח
  • פלפל
  • טימין טרי
  • רוזמרין טרי

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם לאורך לפרוסות בעובי של 1-2 סנטימטר ( בדרך כלל 4 פרוסות לכל תפוח אדמה.
  • 2. מחזירים את הפרוסות לצורת תפוח האדמה המקורי, ללחוץ חזק שכל המים והנוזלים יצאו, לחבר עם קיסם עץ את הפרוסות במרכז ולהניח בתבנית פיירקס.
  • 3. לאחר סידור כל התבנית, לפזר מלח בנדיבות, פלפל שחור לפי הטעם, להוסיף את השמנת המתוקה וכוס הקולה.
  • 4. עם כף לערבב בעדינות את הנוזלים.
  • להוסיף את הטימין והרוזמרין, אני מעדיף שלמים ככה קל יותר להוציא לפני ההגשה.
  • 5. לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום גבוה.
  • 6. לאחר 45 דקות להוציא את נייר הכסף ולהכניס לתנור להשחמה ולצימצום הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully