- 1. ממיסים את המחמאה במיקרוגל עד להמסה
-
- 2. הוסיפו למחמאה את הסוכר ולערבב. להוסיף את הביצים וקליפת הלימון ולעבד היטב.
-
- 3.בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור הקמח והאבקת אפיה .
-
- 4. מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחת עד לקבלת בצק חלק
-
- 5. מניחים לבצק לנוח מספר דקות במקרר.
-
- 6. חותכים מהבצק חלק קטן (חשוב לעבוד עם חתיכות בצק קטנות )מרדדים היטב עם קמח וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
-
- 7. מניחים על נייר אפיה למשך זמן קצר בחום 160 מעלות. יש לשים לב שהעוגיות לא יזהיבו.
-
- 8. לצנן אחרי האפייה. לאחר הצינון מורחים את ריבת החלב בנדיבות ומגלגלים מסביב בקוקוס