פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רוטב שמנת קל להכנה וטעים

      16 מדרגים / 2.93 כוכבים

      פסטהפרווהכשר
      פסטה פטוציני בשני צבעים (ShutterStock)
      פסטה פטוציני בשני צבעים (ShutterStock)

      מצרכים

      • ל-6 מנות פסטה:
      • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות-בינוניות
      • 300 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
      • קורט מלח
      • קורט פלפל
      • 1 כפית שום כתוש
      • 25 מ"ל חמאה

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר קטן להמיס את החמאה, ולטגן את העגבניות במשך דקה.
      • 2. להוסיף לעגבניות מעט מהשמנת וקצת מלח ולהמשיך לערבב על אש בינונית.
      • 3. להכניס את שאר השמנת, הפלפל, המלח, והשום הכתוש.
      • 4. לערבב במשך 3-4 דק' על אש נמוכה.
      • 5. להגיש מיד על פסטה.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -