וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב שמנת קל להכנה וטעים

מתכון מאת: איב טנדלר,eve_tendler@walla.com

פסטה פטוציני בשני צבעים. ShutterStock
פסטה פטוציני בשני צבעים

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות פסטה:
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות-בינוניות
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • 1 כפית שום כתוש
  • 25 מ"ל חמאה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן להמיס את החמאה, ולטגן את העגבניות במשך דקה.
  • 2. להוסיף לעגבניות מעט מהשמנת וקצת מלח ולהמשיך לערבב על אש בינונית.
  • 3. להכניס את שאר השמנת, הפלפל, המלח, והשום הכתוש.
  • 4. לערבב במשך 3-4 דק' על אש נמוכה.
  • 5. להגיש מיד על פסטה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully