רוטב שמנת קל להכנה וטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות פסטה:
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות-בינוניות
- 300 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
- קורט מלח
- קורט פלפל
- 1 כפית שום כתוש
- 25 מ"ל חמאה
אופן ההכנה
- 1. בסיר קטן להמיס את החמאה, ולטגן את העגבניות במשך דקה.
- 2. להוסיף לעגבניות מעט מהשמנת וקצת מלח ולהמשיך לערבב על אש בינונית.
- 3. להכניס את שאר השמנת, הפלפל, המלח, והשום הכתוש.
- 4. לערבב במשך 3-4 דק' על אש נמוכה.
- 5. להגיש מיד על פסטה.