רוטב עדשים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם עדשים
- 3 בצלים
- גזר 1 גדול
- 1 פלפל או גמבה
- 3 עגבניות או כוס וחצי עגבניות מרוסקות
- מלח ופלפל לפי הצורך
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את העדשים בניפרד עד שיהיו מוכנות (לטעום לפי הצורך)על אש בינונית.
- 2. לחתוך קצוץ את הבצלים והפלפל או הגמבה ולגרד את הגזר.
- 3. לשים במחבת עם 3-4 כפות שמן לחכות עד שיצהיב שלא ישרף ואחר כך להוסיף את העגבניות הקצוצות או עגבניות מרוסקות מקופסא.
- 4. לטגן 5 דקות ביחד עם העגבניות.
- 5. כאשר הכל מוכן מוסיפים את העדשים לרוטב.