- 1. צורבים את נתחי הפילה על מחבת למשך 3-4 דקות מכל צד עם כף שמן זית. ממליחים, מפלפלים ומניחים בצד.
-
- 2. על מחבת טפלון מקפיצים את האספרגוס עם כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם למשך דקה ומניחים בצד.
-
- 3. את הבצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם חמאה על אש קטנה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים חצי כוס ציר בקר וממשיכים לבשל למשך 30-40 דקות עד להשחמה של הבצל ואידוי הנוזלים. מתבלים במעט פלפל ומלח וטוחנים את הבצל.
-
- 4. לקונפי שום- מבשלים את שיני השום עם כוס חלב עד לאידוי מלא של החלב וריכוך מלא של השום. טוחנים, ממליחים ומפלפלים.
-
- 5. מסדרים 5 גבעולי אספרגוס בכל צלחת הגשה, מעל מניחים את נתח הפילה. יוצרים כדור שטוח מעט של בצל קונפי ומניחים מעל. סביב מקשטים עם נקודות שום קונפי.