- 1. מחממים כפית שמן קנולה במחבת בעלת מכסה תואם על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ, ומאדים עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את שן השום הקצוצה, ומאדים דקה נוספת. מוסיפים את פרוסות הפטריות, מלח, פלפל, ½ כפית טימין מיובש, מערבבים, ומאדים על להבה בינונית, עד שהפטריות מתרככות ומזהיבות מעט, כ-5 דקות.
-
- 2. מוסיפים את התירס המסונן, ¼ כוס יין לבן ו- ¼ כוס מרק עוף (או מים), מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ-5-8 דקות. מעבירים את הפטריות והתירס לקערה. מכסים ושומרים חם.
-
- 3. לאותה מחבת, בלי לשטוף אותה, מוסיפים את כפית שמן הקנולה שנותרה. ממליחים ומפלפלים את שני חצאי חזות העוף, ומניחים אותם במחבת כשהצד המתובל כלפי מטה. ממליחים ומפלפלים את הצד השני. מטגנים על להבה בינונית, עד שהצד שפונה למחבת מזהיב, כ-3-4 דקות. הופכים בזהירות את העוף, מוסיפים את יתרת היין הלבן, מרק העוף והטימין, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהעוף עשוי לגמרי (זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם לעובי הנתחים; אם לא בטוחים מתי העוף מוכן, עושים חתך בחלק העבה ביותר של החזה ומציצים פנימה).
-
- 4. כשנתחי העוף מוכנים, מוציאים אותם לצלחת הגשה, ומכסים בנייר אלומיניום כדי לשמור על חומם. מגבירים את האש מתחת למחבת, ומרתיחים את הנוזלים שנותרו בה, ללא מכסה, עד שנוצר רוטב סמיך וכהה, כ-3-4 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. מכבים את האש. עורכים בכל צלחת הגשה מחצית מכמות הפטריות והתירס, נתח חזה עוף אחד, ויוצקים מחצית מהרוטב. אפשר להגיש גם עם אורז לבן או מלא.