מתכונים חמים

עוגת תפוחים בלי עוגה

מאחר וילדי המפונקים לא מתביישים לפרק עוגות תפוחים ולהוציא מהן רק את התפוחים תוך זלזול וחוסר רספקט מינימלי לבצק, הוחלט להכין עוגה בלי עוגה. מה נשאר? רק התפוחים. מעדן לכשעצמו ונהדר עם כדורי הגבינה מהמתכון הקודם

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תפוחים בחמאה, סוכר חום וקינמון צלויים בתנור

מחשבון המרות

מצרכים

  • 5 תפוחי גרנד סמיט
  • 6 כפות סוכר חום
  • קורט קינמון
  • כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2. מקלפים את התפוחים ופורסים גס לפרוסות (כלומר, לא פרוסות דקות מידי. 5-7 מ"מ בערך).
  • 3. מניחים את התפוחים בתבנית, אין צורך לסדר יפה רק להקפיד על שכבה די אחידה.
  • 4. מפזרים למעלה סוכר, קינמון וקוביות חמאה.
  • 5. אופים כ-25 דקות או עד שהתפוחים רכים וזהובים.
  • 6. מגישים עם שמנת חמוצה וסוכר או גלידה וניל או עם כדורי הגבינה מהמתכון הקודם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully