שניצל ממולא
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- קילו שניצל עוף פרוס ודק
- 250 גר' בשר בקר טחון
- 2 בצלים גדולים
- חויאג למרק
- מעט מרק עוף
- 2 שיני שום מעוכות
- שמן לטיגון עמוק
- חבילת פירורי לחם גדולה
- 2ביצים
אופן ההכנה
- 1.לוקחים את הבצלים ופורסים דק לקוביות או פרוסות. מטגנים עם מעט שמן עד שהבצלים מזהיבים.
- 2. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שרואים שהבשר מבושל טוב.
- 3. מוסיפים את התבלינים ואת השום הכתוש ומערבבים טוב.
- 4. מחממים במחבת עמוקה שמן .לוקחים את השניצל ומתחילים למלות אותו כמו שממלאים רולדת שמרים (רק שפה חשוב לציין שממלאים רק בתחילת השניצל כדי שיהיה אפשר לגלגל) סוגרים את השניצל בעזרת קיסם עץ, טובלים בביצים ואחר-כך בפירורי-לחם ומטגנים בשמן חם ועמוק כ- 3 דקות.